Fars dag


Idag har vi firat fars dag med paket och tapasmiddag med otroligt god mat och underbara efterrätter, så nu ligger jag här helt utslagen i min soffa. Men jag tänkte att det här inlägget skulle få bli lite utav en hyllning till min pappa, så här kommer en beskrivning av hur han är!

Min pappa…
…har ofta sandaler på sig, helst från mars till oktober ungefär.
…älskar semlor och har ätit en hel semletårta själv i en vadslagning på jobbet.
…har fyra olika telefonnummer men kan ändå vara omöjlig att få tag på!
…äter gärna thai-mat och lagar jättegod curry enligt eget hitte på-recept.
…gillar bilar och har i nuläget nio stycken, dock påminner vissa mer om en hög med brun plåt än en bil men de ska renoveras någon gång i framtiden, typ år 2038.
…har nästan alltid skjorta på sig.
…tycker om att resa och försöker sig gärna på språket som talas i det landet, med varierande resultat. Som den gången vi var i Tyskland och han lyckades få in engelska, tyska, franska och svenska i en och samma mening, haha.
…äger i princip vartenda verktyg som finns och om något är trasigt brukar han nästan alltid kunna laga det.
…är en tidsoptimist i allra högsta grad. Men man vänjer sig och ofta funkar dubbelt-regeln; säger han tio minuter innebär det tjugo osv.
…har ställt upp och skjutsat och hämtat mig hundratals, eller säkert tusentals gånger, tack!
…älskar marsipan och messmör, men inte tillsammans. Däremot vägrar han äta ost i någon form.
…är världens bästa pappa. Grattis på fars dag!

Delta i diskussionen

12 kommentarer

 1. Pappor. fina fina pappor. Jag fick krama min idag och knöla in mitt huvud mellan hans arm och mage samtidigt som jag lekte med min nya telefon och var väldigt mycket i vägen. men ibland är det så mysigt att vara 21 och få vila på pappas arm igen.

 2. Lina: Det är La Uva på S.t Persgatan. Rekommenderas!

  Linnéa: Det var det verkligen!

  Vendela: Absolut! Du skulle varit med! <3

  Bea: Hihi, tack!

  Sara: Haha, min pappa vägrar äta maten om han vet att det är ost i.

  Lova: Åh, tack! Kram

  Kajsa: Ja, pappor är fina! Vad skulle man göra utan dem?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *