Såhär låter min höst

Hajen . Mumford & Sons . La Roux . Miike Snow . First Aid Kit
Kings of Convenience
. Winterpills . Bo Kaspers Orkester . Jennie Abrahamson . Ray LaMontagne
Jonathan Johansson
. Explosions In The Sky . Name the Pet v Russian Red . Loney Dear

Som ni kanske vet så älskar jag spellistor, men det hindrar mig inte från att lyssna på hela album titt som tätt. Därför tänkte jag bjuda er på några bra skivtips som jag lyssnar mycket på just nu. En del nytt och en del lite gammalt, en del lugnt och en del lite dansigt, en del utländskt och en del lite svenskt. Det är bara att blunda och klicka och hoppas att du hör något du gillar!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

 1. Julle Bulle! Jag saknar dig! Jag tycker det är dags för en av våra "traditionella" papa grappa dates snart, eller vad säger du? 😉 Och förresten, ett tips till dig: har du hört Melissa Horn? Jag har upptäckt henne nyligen, helt fantastisk! Fina, simpla texter och en oskuldsfull röst. Lyssna på "Hanna" – ren kärlek. Cch "Kungsholmens hamn" är längtan bort… jag tror nog du fattar.
  Puss <3

 2. Bea: Fast den är mer vår och sommar för mig, men den är fantastisk! 🙂

  Damon: Åh, jag saknar dig också! Tycker absolut att det är dags för en sådan snart! Jag älskar Melissa Horn, hennes låtar och texter är underbara. Hon har släppt ett nytt album också, fantastiskt det med! Puss

  Jossan: Så bra!

 3. <3 first aid kit
  <3 jennie abrahamson
  <3 explosions in the sky
  <3 loney dear
  <3 ray lamontagne

  Helt klart mina höst-soundtracks också!!!

 4. Da har jeg fått oppdatert høstlisten min på spotify med noen av favorittene deres:)Så mye fint! Julia, hva gjør du med html-koder slik at man bare kan klikke på bilder i stedet for linker? Og igjen, takk for flotte innlegg. Jeg er så glad i bloggen din og er innom nesten hver dag. Ha en god søndag!

 5. Johanna: Underbara allihop! Du har bra musiksmak! 🙂

  Miasundfjord: Så bra! Jag markerar bara bilderna och sen infogar jag länken på dem, vet inte riktigt hur det funkar i blogspot dock. Tusen tack, vad glad jag blir! Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *