Tea party

Helt plötsligt blev jag väldigt sugen på att anordna ett litet tea party med mängder av färgglada macaroons. Det skulle ju vara väldans fint en grå höstdag, inte sant? Men först tror jag att jag måste vänta till min tenta är över. Sen ska jag frossa i små söta bakverk och dricka te ur lite för små koppar!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. när jag var på ladurée förra helgen köpte jag choklad, hallon & citron. de förstnämnda var delikataaaa, citron var god men ingen favorit.

  2. Cary: Hallon ser väldigt god ut, finaste färgen. Och viol också… mmm!

    Bea: Jag vill bjuda in alla fina! Än så länge får du komma på det fiktiva kalaset! 🙂

    Linnéa: Ja, eller hur! Det måste bli av.

  3. vart kan man köpa dessa?? här!? trodde bara dom fanns i coola städer, som typ.. stockholm.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *