London, baby!

Förra gången jag var i London, sommaren 2004.


Finns det något bättre än att först skriva ett inlägg om hur mycket man saknar sina vänner för att sedan snubbla över en flygbiljett för 27,50?! Nu har jag bokat in en London-weekend i november för att hälsa på min fina Karin. Jag längtar ihjäl mig och ser fram emot Starbucks-kaffe, höstpromenader i Hyde Park, shopping, marknader och massor galna upptåg! November, kom snart!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

 1. Klara: Vääääääldigt okej! Du får skicka dit någon! 🙂

  Tobias: Ja, superkul!

  Kajsa: ryanair.com, klick-klick. Sen kanske det beror på att flyget går 06.05 en måndagsmorgon. 🙂

 2. jäklars vad billigt då! :O jag vill med till london, fast jag vill nog ärligt talat hellre till scotland/irland än london! 🙂 har du varit där, (scotland eller irland)? det känns som att du är välrest! 😀

 3. Nina: Jag har avverkat en hel del länder i Europa men tyvärr varken Irland eller Skottland. Men min mamma brukar alltid prata om hur vackert det är på Irland så jag skulle gärna vilja åka dit! Tror både Skottland och Irland är fina resemål. 🙂

 4. Costa är bättre än Starbucks! Nero är bättre än Starbucks! Allt är bättre än Starbucks! Okej. Kanske inte allt. Och London är en fantastisk stad. Och undvik alltid Portobello/Oxford Street på lördagar. Det fick jag ännu en gång påminna mig om idag, men då var det redan försent.

 5. Kommer du till London? då måste du bannemig besöka mig här ute i rikstaden! 🙂

 6. Katarina: Åh, vad kul!

  Gabrielle: Tack så jättemycket!

  ALB: Men jag har liksom en väldigt speciell kärlek till Starbucks som inte går att byta ut, så därför MÅSTE jag dit! 🙂 Bra tips annars, tack!

  Miriam: Ja, det är klart!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *