En lugn tisdag


De senaste veckorna har varit helt fullproppade med saker som ska göras och idag var min första dag på mycket länge där jag inte hade något inbokat. Därför bestämde jag mig för att ha en riktigt lugn och skön dag vilket betyder att jag har tagit mig en lång sovmorgon, kikat på Gossip Girl, suttit och läst och skrivit lite mail. Det mest produktiva jag åstadkommit idag är pannkakorna med kanelstekta äpplen på bilden ovanför. Det är väldigt skönt med lugna dagar, men det är tur att jag ska till skolan imorgon igen för annars hade jag börjat klättra på väggarna av rastlöshet. En lugn dag räcker för mig! 🙂

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. hur då kanelstekta? i vad? olja? smör? ingenting? teflonpanna? jag vill också! kanel är typ världens bästa. en tesked kanel om dagen säger dom ju!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *