Brev från London

Idag när jag satt och pluggade in det sista till min tenta (som nu är skriven och klar, hurra!) så plingade det på dörren. Där utanför stod brevbäraren med ett kuvert som var för tjockt för att petas in genom brevinkastet.

Ivrigt öppnade jag och vad gömde sig där i om inte lite gott godis (Skittles är min absoluta favorit!) och en engångskamera full av bilder. Nu kanske ni undrar varför jag får en full engångskamera på posten, men det har sin mycket rimliga förklaring. Det är nämligen så att jag och Karin (som befinner sig i London) har ett litet projekt. Vi har köpt varsin engångskamera som vi dokumenterar allt med och när kameran är full byter vi. Så jag ska nu framkalla Karins kamera och kika på hennes bilder och när min kamera är full ska den till London och framkallas. Spännande värre!

Delta i diskussionen

14 kommentarer

  1. Mimmi: Ja, jag älskar Skittles!

    Caroline: Eller hur! Bilder dyker självklart upp sen när de är framkallade! 🙂

    Sofia: Ja, jättekul!

    Ellen: Precis, spännande också!

    Matilda: Ja, ska bli så kul att få se resultatet sen!

    Josefin: Ja, det rekommenderas verkligen. 🙂

    Felicia: Japp!

  2. Hej Julia! Så fantastiskt mysiga ni är! 🙂

    Jo, jag tänkte fråga en sak: Du råkar inte ha lust att mejla över Karins adress i London till mig. Hade tänkt skicka ett överraskningsbrev till henne. Vore supersnällt! :):) KRAM /Mika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *