Pop Love

På campus här i Norrköping finns det ett stort konstverk som täcker flera av väggarna. Det är ett gäng serier under namnet Jag tror jag är kär som är tecknade av Daniel Novakovic. Jag skulle gärna vilja visa de för er då jag tycker de är så fina, men tyvärr hittade jag de inte på internet. Där emot hittade jag en annan av hans serier och den är också väldigt fin. Jag hoppas ni kan läsa, det gick inte att få det större, annars får ni zooma in.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. de är fina… dock är vissa lite konstiga 😛 och jag kan även tycka att universitetet borde ha valt att framhålla någon student från typ gdk istället… har man ett designprogram som varför plocka in nån annan liksom?

  2. Emelie: Ja, haha jag har inte hunnit läsa alla än, men några verkar lite speciella, fast de flesta är fina. Ja, det är sant, det hade ju varit bättre såklart! Fast jag är glad att de inte lät väggarna vara helt vita i alla fall! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *