Här bor jag

Nej, mitt dåliga bloggande har inte berott på att jag mosats under en flyttkartong eller något liknande, utan jag har helt enkelt haft fullt upp dygnet runt de senaste dagarna. Men nu tänkte jag visa er några bilder från mitt nya hem som faktiskt börjar ta form även om några saker saknas.
En del av mitt kök. Stolarna kommer från IKEA och bordet är loppisfyndat och ommålat.
Jag har planterat basilika, timjan och persilja i krukor. Det ska bli intressant att se hur länge de överlever, jag tippar på en vecka, max två, haha.
Mitt stora rum med sovalkov, soffhörna och skrivbord. Lovar att visa mer bilder sen framöver om ni vill!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

 1. wie
  lade du märke till hur rent och fint det var i skårorna där man öppnar fönstret? haha
  jag har gnuggat.
  fast man kom typ inte åt
  hahaha

 2. Å. Vad fint och mysigt.
  Jag och min sambo bor just nu andrahand som går ut sista augusti. Vi har verkligen panik inför att hitta något nytt. Jag vill bo fint, på söder här i stockholm, och så inreda så flott som du. Med massa pryttlar.

 3. Klara: Tack! Jag flyttar in till Norrköping för att jag börjat plugga på universitetet här! 🙂

  Cary: självklart lade jag märke till det! 😉 Jag förstår det! Du får komma hit och kika på riktigt sen också!

  Ulrika: Tack! Jomenvisst! Vi tar väl julfirandet med släkten hemma hos mig i år? 😀

  Anna: Tackar! Åh, jag förstår paniken, hoppas det ordnar sig!

  Linn: Ja, precis. Jag hyr den av Elin, fast det var Andreas som bodde där förra året. 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *