Fyra paket

Bloggen har hamnat lite i skymundan nu de senaste dagarna och det är ju tråkigt men det har sin förklaring. Jag är nämligen mitt uppe i skolstart och flytt (imorgon får jag nycklarna, iih!) på samma gång. Men för att trösta er lite ger jag bort fyra små klickbara paket som ni kan underhålla er med ett tag. Öppna och se vad som finns i!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

 1. ÄlsklingsJulia, jag lovar att proppa bloggen full med braiga tips för det första egna lilla hemmet! Pyssel knåp DIY och allt därimellan. Puss!

 2. Åsa: Vad kul att du gillade det! Varsågod!

  Bea: Ja, det är jättekul, lovar att visa!

  Maria: Tack så mycket!

  Kajsa: Åh, det låter helt perfekt! Puss

  Emma: Tusen tack!

  Mysan: Tackar. Allt är toppen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *