Fields of gold

Nu åker jag iväg till Öland och Gamleby några dagar, förhoppningsvis skiner solen där! Jag kommer hem igen på onsdag och tills dess kan ni ju lyssna på min mastodont-spellista summer of ’09. Sätt på shuffle och lyssna på bra musik i nästan fyra timmar. Vill ni ha ännu mer att göra så kan ni ju passa på att ställa massor kluriga, roliga och finurliga frågor till mig om allt mellan himmel och jord. 🙂
Vi ses snart! ♥

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Vilken himla fin lista!

    Svar: Tack! Det är mycket som jag fortfarande inte vågar. Men det känns som att om jag ska våga så är det med honom.

  2. A: Tack! Jag hoppas verkligen det går bra för dig!

    Klara: Tackar! Japp, det ska nog dyka upp!

    Jennifer: Åh, vad bra! Den innehåller massor fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *