Pippi-tröja


En av mina födelsedagspresenter var den här tröjan. Jag har önskat mig en Pippi-tröja i flera år och äntligen fick jag en! Det bästa är att den inte är en sån där tråkig variant som är köpt i någon affär,
utan det är min mamma som stickat. ♥Det är ju den ultimata sommarkvällströjan. Tänk när kvällarna är ljusa, man kan ro ut på vattnet, sätta sig på en klippa och se solen gå ned. Åh, sommar!

Delta i diskussionen

15 kommentarer

 1. Linnéa: Ja, visst är den fin! Alla borde ha en! 🙂

  Josefin: Tack! 😀

  Jennifer: Åh, de är så fina!

  Karin: Hihi, tack! I love it too!

  Albin: Det är den också! 😀

  Amanda: Eller hur, finns inget bättre tillfälle. Gör det!

 2. Sicken fin blogg! Bedårande illustrationer och foton… bra musik.. och älskar idén med att lista en låt om dagen i ett helt år! 😀 Pippi tröjan ovan är superfin 😀 vart kan man få tag på en sån?

  Nu är jag prenumerant!

 3. Hej!

  Är just nu ute och letar efter en snygg pippitröja, vilket inte är helt lätt. Kan helt klart tänka mig att sticka den själv vilket din mamma gjort till dig. Frågan är vilket mönster hon valt, tipsa mig gärna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *