John ME

Jag tänkte att jag skulle börja skriva lite mer om musik, för det är ju faktiskt en av de bästa sakerna jag vet och jag hoppas att ni också gillar det! Jag börjar med att bjuda på ett litet tips.

(klicka på bilden för att öppna skivan i Spotify)

Just nu har jag fastnat för albumet I Am John av John ME. Bakom namnet John ME finns Mattias Edlund, tidigare sångare i bandet The Motorhomes. Det här är hans första soloalbum och det släpptes i början av april. Ni har säkerligen hört singeln Love Is My Drug och den och en mängd andra bra låtar finns med här. Några av mina favoriter hittills är Thorn, Paris och In A Room.

Jag tycker alltid det är lika kul att upptäcka nya bra artister och jag blir extra glad när de är svenska. Det är kul att ett så litet land kan producera så många duktiga musiker och sångare och Mattias Edlund är verkligen en av dem. De tre bästa sakerna med den här skivan är: det rena soundet, mixen av de olika låtarna och Mattias röst. Jag rekommenderar er verkligen att lyssna på den här skivan, min aprilfavorit hittills! 🙂

Ett litet bonusklipp:

John ME gör en akustisk cover på Jackson Five’s I Want You Back, så bra!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

 1. Jennifer: Oh ja! Jag läste det och det är säkert bara ett plus!

  Ulrika: Jepp!

  Viktor: Vad kul! 😀

  Linn: Haha, jag älskar det!

  Ulrika: Ja. :/ Men tack!

  Josiee: Absolut!

  Mango: Jag med! Tror han skulle komma till Hugos snart! 😀 Kram!

 2. Åh! John ME på Hultsfred i sommar 🙂 gud vad jag längtar. Ska du inte dit? Jag är i skolan nu, men så fort jag kommer hem ska jag lyssna på nya skivan, höll inte riktigt koll på när den skulle släppas. Fin blogg förresten, dig kommer jag att följa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *