Gavin DeGraw

(klicka på bilden för att öppna skivan i Spotify)


Här kommer ytterligare ett skivtips till er från mig! Gavin DeGraw är känd för låtar som Chariot, I Don’t Wanna Be och In Love With A Girl. Nu har han släppt sitt tredje album som fått namnet Free. Jag har länge gillat Gavin och hans första album, Chariot, är en av mina absoluta favoriter. Jag gillar verkligen hans texter, de snygga melodierna och hans otroliga röst.

När jag fick reda på att det skulle släppas ett tredje album blev jag lite nervös. Som jag sa tidigare så gillar jag verkligen hans första skiva, men den andra, Gavin DeGraw, var en besvikelse för mig. Det kändes som om han skaffat sig ett nytt, lite poppigare sound som jag tyckte var tråkigt. Därför var jag lite spänd på hur det tredje albumet skulle låta, men jag blev mycket lättad vid första genomlyssningen. På det här albumet har Gavin återgått mer till sitt ursprungssound och många av låtarna är sådär riktigt bra. Några av mina favoriter är Free, Glass och Dancing Shoes. Otroligt bra låtar där man känner att Gavin DeGraw verkligen är en begåvad musiker och sångare. Free är en stark comeback efter ett litet nedslag och absolut värd att lyssna på!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. OMG det är exakt så jag kände för hans andra album :0

    jag skrev oxå om hans tredje album i mitt blogg vilket sammanträffande 🙂

    Skrev ungefär samma sak som dig eheheh vi har väl samma smak när det gäller musik.

    Jag älskar oxå gavin degraw. chariot räknas som min favoalbum 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *