Fem favoritaccesoarer

Jag blev utmanad av Matilda att lista mina fem favoriter gällande skor, accesoarer och plagg. Det var inte så enkelt som jag först trodde, bara att tänka ut ens favoriter var klurigt nog. Sedan skulle bilder fixas också vilket tar sin lilla tid. Så jag fick helt enkelt dela upp det då jag inte hann med alla kategorier på en gång. Men här kommer del ett i alla fall! 🙂

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. jag tycker det är ganska smart att ta varje kategori i separata inlägg. så ska jag nog också göra tror jag. finfina grejer! ser verkligen fram emot att få se de andra kategoriern!

  2. Cary: Japp! Jag älskar det! 😀

    Matilda: Tackar! Det tog sin lilla tid, men det var kul! 🙂

    Felicia: Bara massor fint!

    Emelie: Ja, det blev så långt annars. Haha. 😀 De andra dyker upp snart!

    Beth: Ja, en riktig favorit!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *