Delta i diskussionen

9 kommentarer

 1. En lite svag avundsjuka letar sig fram i mitt sinne, jag vill också ha riktig vår!

  Där jag befinner mig är det bara slask och blask.

 2. Hej! Jo jag har inte kontaktat någon än, det känns ju faktiskt lite tryggare att låta dig som jag känner hjälpa, om man ska ge ut koder osv 🙂 det enda jag egentligen vill ha lite snyggare är headern och lite bättre menyrad, så man kan navigera bättre bland gamla bilder, rensa lite bland kategorier och bygga upp snygga knappar typ.. kanske nån roligare font 🙂 har du nån idé hur det skulle kunna se ut? tusen tack!

 3. Linn: Jag med!

  Sandra: Det kommer, tids nog!

  Matilda: Jag hör av mig så kan vi ju bestämma något tillsammans!

  Hanna: Tackar!

  Katrín: Ja, exakt!

  Jennifer och Linnéa: Ni får hjälpa solen med hårtorkar så går det snabbare! 😀

  Klara: Åh, sol. Det är alltid något!

  Karin: Tålamod! snart kommer den! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *