Delta i diskussionen

13 kommentarer

 1. Det blev ju skitbra bilder! Jag skulle fota sugarplum fairy igår och slet mitt hår. skitdåligt ljus som bara var galet rött och grönt och massa märkligheter. Men efter ett tag så fick jag någon bra iaf. Frustratioooon!

 2. åh amagod! Gud vilken underbart fin blogg, tamme fasen den finaste jag någonsin sett, helt i min smak! (och nej, jag är inte någon jubelidiot som kopierar och skickar det till alla bloggar jag ser 😉 ) Äääälskar dina foton, men framför allt den bakgrunden du har!

 3. Mary: Jag vet inte var du höll hus, men du borde varit där!

  Linn: Det bästa som finns!

  Cissi: Åh, tusen tack!

  Carita: Tackar!

  Lisa: Men tack söta!

  KS: Övning ger färdighet! Fota massor och ha mängder av tålamod!

  Kajsa: Tack! Ibland är det jättesvårt att fota konserter, men de här blev riktigt bra.

  Tuva: Tack, tack, tack! Du gör min dag!

  Bea: Ja, älska konserter!

  Mia: Wow, tack! 😀

  Elins: Jepp, det är det! Han går i min klass. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *