Tre franska bloggtips

Här får ni tre av mina bloggfavoriter som alla har något gemensamt, de är nämligen svenskar som bor i Frankrike. För att komma till respektive blogg, klicka bara på bilderna!

Det här är en för mig ganska nyupptäckt blogg fylld med härliga och soliga bilder på snygga paret Hanna och John som bor i Montpellier. De skriver om deras vardagsliv och utflykter, vad de har på sig och hur det är att bo i Frankrike.

Ida Pyk är inte bara skribent för Elle utan också modell i Paris. I hennes blogg får vi sneakpeaks på hur modevärlden egentligen kan se ut, vi lär oss hur man pysslar en snygg mask och får följa med på
castings och plåtningar.

Mimos blogg var en av de allra första bloggarna jag läste och jag gillar den fortfarande. Här kan man läsa om hennes små äventyr, hur det är att plugga till fashion stylist på Marangoni i Paris och kika på alla second hand-fynd hon gör.

Delta i diskussionen

12 kommentarer

 1. Angående Melodifestivalsnacket! Sa han det i programmet eller vad? Kul att min teori blev bekräftad 🙂

 2. Mimo: Varsågod! Haha, tack!

  Marit: Ok, tack!

  Alex: Nej jag tror det var något han sa på radio…

  Emelie: Varsågod! Det tror jag absolut!

  Ulrika: Tack!

  Emma: Gör det!

  Fittanfes: Så bra!

  Elin: Jag med! Varsågod!

  Rosita: Det låter bra!

  : Haha, vad kul! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *