Berlocker

Jag gillar personliga smycken, de är alltid finast, särskilt när det finns en historia bakom dem. Idag har jag haft på mig ett egenknåpat halsband med tre olika berlocker, först en rödglittrig pärla jag gjort själv, sedan en silverring jag fick av min mormor när jag var liten och till sist en mini-spårvagn i silver som jag köpte på en second hand-marknad i Californien (jag är ju från Norrköping, det är klart jag måste ha en spårvagnsberlock!). Tillsammans har de fått hänga och dingla runt min hals hela dagen. Nu funderar jag på att samla på mig flera små personliga berlocker och sedan göra att armband, det vore fint! ♥

Delta i diskussionen

13 kommentarer

 1. åhja! jag har ett berlockarmband som jag fick när jag var litet. har massor av fina berlocker som jag vill sätta dit på det, problemet är bara att det är för litet så jag kan inte använda det. borde nog ta tag i det där och förlänga kedjan 🙂

 2. Det såg fint ut! Och det lät som en bra idé att fixa ihop ett eget berlockarmband. Hade jag haft några fina berlocker hade jag också velat göra det.

 3. tack! här har jag några inlägg att ta igen ser jag. 🙂

  det är köpt på "lilla snigeln". du vet säkert vart det ligger? drottninggatan vid gamla stan där ungefär.

 4. Lina: Oh, ja!

  Veronika: Tack!

  Matilda: Åh, du får ta och fixa det för berlocker är himla fint!

  Josefin: Tack! Du får hålla utkik efter fina!

  Linnéa: Ja, eller hur!

  Lina: Kan maila dig det. Fast den är inte så spännande, typ bara sånt som finns på bloggen där… 😛

  My: Åh, tackar!

  Bea: Absolut!

  Ina: Tack, tack!

  Lisa: Tackar!

  Emelie: Ja, haha! 🙂 Åh, tack för tipset!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *