Min onsdag
Idag är jag ledig och det passade mig alldeles utmärkt! Jag har nämligen hunnit ta en sovmorgon, städat mitt rum, druckit kaffe, tvättat, börjat packa (åker ju till Barcelona på fredag!) och lagat och ätit god pastasallad. Snart ska jag fara in till stan för att handla lite saker, men först ska jag lyssna på den här
(det borde ni också göra). Hoppas allt är fint med er! ♥

Delta i diskussionen

8 kommentarer

 1. Julia min Kulia! Jag hade underbart roligt igår! Du är finaste BRUDEN!Axel var i elevrummet idag… SÅ HET! BasKalle hade ångest stackaren…. då kom jag att tänka på när du jag och Damoon fikade med honom och Petter på Skafferiet! fina tider vi måste göra om det! Puss ses imorgon! Gemu fett KUL…..NOT!

 2. Josefin: Tack! Ja, underbart!

  Merily: Thanks!

  Thowelina: Tackar!

  KS: Du är finast! Puss!

  Natalie: Ja, det var de också! 🙂

  Linda: Men ååh… tack! 🙂

  Marie: Varsågod! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *