Nya skor

Idag tröttnade jag på lågkonjunkturen och bestämde mig för att motverka den en smula. Med andra ord gick jag och shoppade ett par finfina svarta skor med klack, öppen tå, lackremmar och guldspännen. Mjuka som bara den (nästan i klass med mina fårskinnstofflor) och med 50% rabatt! Perfekta konsertskor som också är lätta och sköna att gå i, inhandlade på Vagabond.

Delta i diskussionen

13 kommentarer

 1. härligt att du trotsar lågkonjunkturen. funderar på att göra det samma när jag får min lön om en vecka! 🙂

  och jaa, skorna är dösnygga!

 2. Linn: Ja, det är så fina! 🙂

  Emelie: Rätta takter! Tack!

  Cary: Haha, du har bra smak! 😀

  Ulrika: Tack!

  Lina: Jepp, jepp!

  Elin H: Tack så mycket

  Soficious: Tackar!

  KS: Jag vet! 5 av 5 toasters!

  Emma: Japp! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *