Skärgårdskärlek

Under mina 19 somrar har jag varje år spenderat minst en vecka i skärgården och det kan vara en av  de stora anledningarna till varför jag älskar just den platsen. Det är något med det kalla klara havet, de mjuka klipporna, de små röda båthusen, den saltsmakande luften och de friska sommarvindarna som gör att mitt hjärta klappar lite extra hårt.  För mig finns det nog inget som är mer sommar än just skärgården!
Så nu har jag precis pillat in hela första säsongen av Skärgårdsdoktorn på min iPod. 90-talsserien som man inte kan låta bli att tycka om på grund av de spännande läkarintrigerna och de underbara skärgårds-miljöerna. Innan jag somnar ska jag se ett avsnitt och sen drömma om saltstänkta skärgårdsöar. ♥

Delta i diskussionen

8 kommentarer

 1. åh, jag kan inte annat än att hålla med! skärgården är underbar. vi har ett litet hus i arkösund och där har jag blivit lovad att få bo själv eller med vänner så länge jag vill i sommar. bättre kan det ju inte bli! längtar som tusan.

 2. Jag har också vart på havet sen jag var väldigt liten, bara ett halvår. Jag älskar våran segelbåt och jag älskar att man vinkar till varann på havet. Höga kusten och jag är bästa vänner! jag förstår hur du känner

 3. Havet & skärgården är bland det finaste jag vet! Och det låter himla bra med film på ipoden, men jag har inte riktigt fattat hur man gör?

 4. Matilda: Ja, jag älskar skärgården. Arkösund är jättefint!

  Linnéa: Ja, den serien är så mysig.

  Marie: Absolut! Hihi, hon är söt och cool!

  Johanna: Åh, skärgårdskärlek är den bästa! 🙂

  Ulrika: Vad härligt! Jag vill också ha sommar!

  Linn: Mm… jag konverterar filmerna med ett program som heter Videora iPod converter och sen drar jag dem bara till iPoden i iTunes.

  Petra: Tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *