Mitt projektarbete

Nu är det faktiskt hög tid att berätta vad jag och min klass har som projektarbete! Det är nämligen det vi är upptagna med nu för tiden, vi är i skolan från 8.00 på morgonen till 21.30 på kvällen, i princip varje dag. Vi går ju tredje året på musiklinjen och på vår skola är det en tradition att treorna sätter upp en stor konsert tillsammans med Norrköpings Symfoniorkester (SON) och dirigent Olof Boman. Vår föreställning har fått namnet TeleviSON (det är en liten ordlek med symfoniorkesterns namn) på grund av sitt tema som rör sig runt just tv och film. Under vår konsert kommer allt ifrån barnprogramsmusik till tv-reklam och klassiska mästerverk dyka upp. Föreställningen kommer att ges åtta gånger, vi har sju stycken skolföreställningar och avslutningsvis en stor offentlig konsert för allmänheten. Den stora konserten kommer äga rum lördagen den 7:e februari och de andra konserterna är innan dess.

Såhär dagarna innan premiären är det oerhört hektiskt eftersom det är så mycket som ska komma på plats.  Vi repeterar och repeterar så mycket vi hinner. Varje liten ton måste vara rätt, varje danssteg ska vara på plats, texterna måste sitta, konferencierpratet likaså, sminket och kostymerna måste planeras, affischerna ska upp, rekvisitan ska stämma, körsången ska sitta som en smäck och allt ska helt enkelt vara perfekt till den stora premiären på tisdag.

Om ni vill se mig och min klass tillsammans med Norrköpings Symfoniorkester så kan ni köpa biljetter på ticnet.se eller ringa biljettbyrån på 011-155100. Nu vet ni vad jag håller på med om dagarna! Vill ni läsa ännu mer kan ni kika på vår projektblogg som jag skriver i, den hittar ni här!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Åååååh, hade gärna gått den 7 feb. =/ Meh. Dirigenten som är vår släkting också (nåväl släkt i släkt med dig..hihi). Önskar dig och klassen ett stort lycka till!! KRAAAAM (Ps. Kommer någon att filma det hela, så ni får ett varsitt ex = Lina kan se det senare i hennes liv???)

  2. Emelie: Kom vettja! 😀

    Lina: Det hade varit kul om du kom, men det är svårt att hinna med allt! Det hela filmas också, så det finns chans för dig att få se det i framtiden! 😀

    Bea: Ja, spännande och superkul!

    Ina: Tackar!

    Johanna: Tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *