Vykort

Varfor kopa trakiga vykort nar man kan gora egna sjalv? Har far ni ett av mig!

Idag ska jag aka hem till Sverige och det kanns mest trakigt. Jag skulle garna stanna en vecka till har hos Anna med solen, varmen och med alla vara underbara aventyr! ♥

Delta i diskussionen

30 kommentarer

 1. hahah, detta inlägg ligger uppe på två ställen på blogg.se, en där uppe till höger (med bilderna) och en längre ner under den (med kort på texten) 😛 HAHAHA

 2. Hej Julia! ow, äntligen kommer du hem igen:) vet du jag ska åka till LA/californien i december och ville fråga dig om du har några tips till mig. BRA SHOPPING STÄLLE t.ex. elr VART MAN KAN GÅ OCH SÅNT! puss. mvh av en glad läsare om hon får ett SVAR :)<3

 3. Åh! Jag var också i USA i 2 veckor.. Du åkte hem 1 dag efter mig från USA =P Dock var jag i Philly, vilket ligger på andra sidan USA, men USA som USA eller hur! Håller med dig om att det blev tråkigt att åka hem =( Bläe!

 4. Elin: Det var helt underbart!

  Ulrika: Tackar! 🙂

  Karin: Tack så jättemycket!

  Sussi: Det var det också!

  Linnéa: Ja, tack!

  Josefine: Jag har haft det toppen!

  Josse: Tack!

  Petra: Ah, önskar att alla kunde få åka!

  Petra: Haha, jag såg det också! 😀

  Pelle: Nej, det är det inte heller! 🙂

  Zarb: Tackar!

  Leone: I wish I could!

  Junitjej: Ja, tack!

  Emeli: Haha, ja om du hade klämt ihop dig så! 🙂

  Sara: Gör det! Jag har haft det underbart!

  Rebecca: Tack!

  Lisa: oj, tack så jättemycket!

  Caroline: Haha, ja! 🙂 Vad kul! Vet inte riktigt var i californien du ska, men när det gäller shopping så tycker jag att de stora mallen är bäst! South Coast Plaza har ALLT och Fashion Island är också grymt! Jag vet att det finns en del outlets också som verkar vara bra, jag hann aldrig besöka något själv. Men sök bara på outlets i LA. Något som man bör besöka är ju Disneyland, det är så kul! Annars är det ju kul att se Hollywood och lite sånt också! 🙂

  Jennifer: Åh tack!

  Sanna: Ja, underbart!

  Natta: Tack!

  Karin: Rätt vad det är blir det din tur!

  Hanna: Haha, ja. Tack!

  Alina: Tackar!

  Irma: Åh, tack så mycket!

  Lisa: Tack!

  Chopstiicks: Åh vad kul! USA är awesome! Hemresan är inte så rolig tyvärr… 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *