Hemma igen!

Hej! Nu är jag hemma i Sverige igen! Det är inte mina resväskor för de är i London… Jippi! Som tur är får jag dem i morgon eller på måndag, jag hoppas verkligen att de inte dröjer för jag har ju massor viktiga saker där i. I alla fall, resan hem gick bra även om den var lite långtråkig. Efter att ha färdats kors och tvärs över tidszoner och inte sovit på 30 timmar var jag ganska trött när jag kom hem.

Innan jag åkte hemåt hann jag ju aldrig berätta vad jag gjorde på onsdagskvällen. Jag och Anna var nämligen på konsert med She & Him! Det är en duo beståendes av Zooey Deschanel och M. Ward. De var så bra och så söta, särskilt Zooey. En av hennes mellanpratsgrejer bestod bara utav att hon stod och log med händerna i fickorna och sa: "My dress has pockets!" 🙂

Har du inte lyssnat på dem än så tycker jag att du ska göra det! Här är tre bra låtar:
1.
Why Do You Let Me Stay Here? 2. Sweet Darlin’ och 3. Sentimental Heart.

Nu ska jag slå in paket, det är ju fars dag i morgon! Hej då! ♥

Delta i diskussionen

8 kommentarer

 1. Välkommen hem!

  Nej åmen nej vad avundsjuk jag blir. sheandhim är det finaste bandet som finns.

  Jag glömde dig pricken! För jag tycker du är allt bra blommig(svampig? :P). Jag avskyr dessa milk(inget illa ment mot henne) bloggar. Inte för att folk som milk egentligen är så dåliga nej utan för de äter upp dessa blommiga bloggar. kommer du ihåg i våras? då hade samma bloggerskor med gräddbakelsekjolar och tjatade om cupcakes i vårsolen. de smyckade sina bloggar med blommor och kursiv text i rosa och ljusgrönt. de som nu går runt i svarta kläder, päls och ser allmänt molokna ut. vars bloggar är så vita att det nästan gör ont och skriver om hur dåligt de sover. det är sorgligt. för de var inte heller fina när de skrev om regnbågar heller. jag saknar helt klart hur det var förr! det fanns någon sorts samhörighet som inte finns längre.

  och du, jag älskar långa kommentarer!

  Bamsekramar

 2. Emma: Eller hur! De är tyvärr inte mina, men de är fina ändå!

  Cary: Jaa, hon är som en liten sockerbit! 😀

  Emelie: Hihi, ja det var fint!

  Originellt: Tackar! Den har varit fin!

  Julia: Ja, eller hur! Det hoppas jag också!

  Ida: Visst är de fina! Det gjorde de till sist!

  Hanna: Tack! Visst är de bra!

  Åh, vad fint tack! Ja, eller hur. Det är tråkigt att det blir så, vi andra får helt enkelt hålla ihop och fortsätta vara sådär bra som vi är! Långa kommentarer är bäst! Puss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *