Förhandsvisning av Twilight

Hej! Gissa vad? Jag vann Twilight-tävlingen! Jag blev otroligt förvånad och glad! 10 biljetter till förhandsvisningen av filmen och en stor goodiebag blev mitt pris. Så på måndag bär det av mot Stockholm och med mig har jag ett helt gäng vänner. Så kul att vinna en hel tävling, jag som aldrig brukar ha tur när det gäller sånt här! 🙂


Här är trailern för filmen! Spännande…

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. hej 🙂

    hörde att du vann twilight tävlingen, grattis 😀

    jag undrar om du ska använda alla biljetter, eller om man kunde få köpa?

    Ha det bra

  2. alltså, jag får rysningar av trailern. jag har väntat sedan april, och nu blir det till och med förhandsvisning! jag kan knappt sitta still! haha xD

  3. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH jag måste bara skriva det igen! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *