Abbe

Det här är min kompis Abbe. Han är en av de sötaste och snällaste hundarna jag känner.

Abbe bor med sin familj i Newport Beach. På dagarna gillar han mest att ligga ute i solen och hålla utkik på eventuella människor som besöker huset. Sen gillar han också att bli klappad och kliad på magen och bakom öronen, länge länge. Han är däremot inte så förtjust i att gå ut på promenad. Sånt är tråkigt tycker Abbe och han sätter därför väldig fart så fort han är tillbaka på sin välbekanta gata och kan komma hem igen. ♥

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Cary: Hihi, nej den historien har jag inte hört tror jag… 🙂

    Ottie: Åh, eller hur!

    Irma: De är så fina så!

    Coonbear: Eller hur! Jättefina!

    Tvillingsjäl: Ja, han är så söt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *