Delta i diskussionen

14 kommentarer

 1. håll den erikssonska fana högt på musikhistorian! jag blir så stolt över att du följer i din systers mvg-spår. haha, självgodheten vet inga gränser 🙂 Ha det kanonfint fina Julia! (allra bästa syster)

 2. Emelie: Det är en grym kombination!

  Garderobsgrubbel & Byråbekymmer: Det var det också! 😀

  Cary: Haha, precis! Nej, det har jag inte hunnit än…

  Senay: Thanks!

  D'§: Ja, otroligt mysigt och gott!

  Pendela: Haha, såklart! Man måste ju leva upp till sitt efternamn! Puss till min allra käraste syster!

  Veronika: Åh, tack! Vad kul!

  Alexander: Eller hur!

  Julia: Tack!

  Elin: Mums!

 3. åh, jag hittade din blogg nu och den är så himla fin (!!!)

  cello är fint! jag spelade det tills jag var ungefär elva eller tolv,då jag fick komma med i symfoniorkestern men då slutade jag, och började spela piano. vet inte riktigt varför jag slutade men jag ångrar det ibland. :/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *