En vecka i skärgården

Nu är jag hemkommen från skärgården och jag har med ett gäng bilder till er! Det blev både gummistövlar och solsken under dagarna, men regnet till trots så har det varit en skön och rolig vecka!


Vid båtbryggan

Livbojen hänger där på väggen

En kväll hade himlen en underbar färg och vi såg en regnbåge, fint!

Spel i solen på båtbryggan

Min kompis Victor hade fångat en abborre som vi grillade

En kväll när vattnet låg stilla och himlen var blå tog vi en tur ut på havet

Vi rodde över viken och årorna plaskade i vattnet

Jag (med flytvästen på såklart!) och den fantastiska solnedgången

Min fina kusin

Vi stannade på en klippa där vi satt och pratade och skrattade

Nästa dag var det strålande solsken och såklart dags för bad på stranden!!

Glittrande vatten och bad i mängder!

Ukulelen användes också flitigt under veckan, det är så gulligt och fint att spela!

Det var några av bilderna i alla fall, det är verkligt svårt att välja ut tycker jag! 🙂 Nu ska jag packa upp min resväska, slänga in kläder i tvättmaskinen och börja packa igen för tidigt på tisdag morgon flyger jag till Prag. ♥

Delta i diskussionen

18 kommentarer

 1. Karin: Tack!

  Ann-Helen: Tackar!

  Ina: Ja, den var underbar!

  Mango: Det var jättehärligt! Tack så mycket!

  Ida Björck: Tack, tack!

  Cary: Tack! Jag har funderat lite, men inte bestämt än. Pratade med Anna igår om det också… Puss!

  Sara: Ah, verkligen!

  Anna: Tack! Haha, de hamnade tyvärr inte på någon bild här, men jag hittade en bild på dem här i bloggen, såhär ser de ut! http://prick.blogg.se/2007/october/hamtat-fran-garderoben-uptight-everything-is-alrig.html

 2. Tack! Jag har en Sony DSC-S700, en kompaktkamera på 7.2 megapixlar. Den är helt ok, men jag skulle gärna köpa en digital systemkamera. Kom ihåg att det inte är kameran som gör bilderna, visst hjälper det såklart att ha en bra kamera, men det mesta lär man sig på träning tror jag! Så jag vet inte om min kamera är särskilt mycket bättre än andra kompaktkameror i samma prisklass, men det är en smidig kamera och bra att öva med! Lycka till! 🙂

 3. Mmm. Myspys o kul hade vi. Har S:s och mina bilder på datorn så nu väntar jag (vi) på dina. Vi får fixa det när du är hemkommen från Prag och Stockholm..När jag ändå är igång o skriver så tänkte jag meddela att jag "snor" med mig bilden på mig…hehe. Ha det kanon på semestern! "Högt i det blåååå". =) Puss Puss

 4. Coco: Ja! Haha, vadårå abborre är ju sååå mysigt! 😉

  Hannah: Tack så mycket!

  Lina: Ja, verkligen! Mm… vi får skicka runt bilderna, jag vill ju ha era också! Det är ingen fara, "sno" på bara! 🙂 Hahaha, ha det fint du med! Puss

  Elin: Tack!

  Jenny: Helt underbart!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *