Svar på frågor


För ett tag sedan fick ni ställa frågor till mig och nu har jag fyllt i små svar!

borstar du tänderna varje kväll?
japp! varje morgon, varje kväll! jag är jättenoga, om jag glömt borsta någon gång inbillar jag mig att jag får massor hål.
har du problem med mjäll?
nej, jag har fått klara mig utan sånt! 🙂
tycker du att blåbär med grädde är gott?
jag tycker inte grädde är så gott, men blåbär smakar bra! särskilt om man äter dem direkt i skogen.
vilken är den bästa present du fått?
oj, jag har fått många fina presenter, men min cello är nog den bästa!
badar du helst i hav eller sjö?
för det mesta badar jag i pool, för det har jag hemma. annars blir det mest ute i skärgården och då är det ju hav såklart!
brukar du vara rädd för att dö?
nej, jag är mest rädd för att jag ska trilla och slå mig.

vilken sorts pojkar faller du för?
sådana med lockigt hår, snygga kläder (lite halv-preppy sådär) och som är ganska långa. han får gärna spela gitarr och sjunga sånger han skrivit själv, ha ett fint skratt, kunna lära mig segla och bjuda på glass. fräknar på näsan är gulligt, han måste gilla mina vänner och veta hur man får en tråkig och regnig dag att bli kul! har han körkort och en stilig cab och passar bra i hatt är det ett plus! 🙂
din dröm?
oj, vad svårt! kanske att få bo i en fin lägenhet med en rund säng, fönster man kan sitta i och en liten kristallkrona i taket.
din önskan?
en solig och fin sommar!
favoritfrukt?
jordgubbar, nektariner, kärnfria vindruvor, äpplen som är lite sura och rosa inuti.
favoritgodis?
skittles, choklad, röda godisar.
vilka tre skulle du tagit med dig till en öde ö?
en överlevnadsexpert, en pilot med ett flygplan som kan flyga mig hem (för jag vill inte vara så länge på en öde ö) och en kock som lagar utsökt mat!
favoritsaga?
jag läser väldigt sällan sagor, istället läser jag många böcker. men jag älskar astrid lindgrens sunnanäng.

vad äter du till frukost?
jag är en sådan person som inte kan äta samma frukost för länge, för då avlider jag av tristess. men jag dricker alltid minst ett glas äppel- eller apelsinjuice. sen brukar jag äta en macka, kanske lite mjölk och flingor om jag vill.
är du en morgon- eller nattmänniska?
natten är den tidpunkt som jag verkligen kan bli produktiv och jag tycker det är jättejobbigt att gå och lägga mig, så definitivt en nattmänniska! men jag sover sällan länge, det kan hända att jag vaknar kl. 8 en lördag även om jag inte har något särskilt planerat.
den godaste skräpmaten du vet?
jag vet inte om thai-mat räknas som skräpmat, men i så fall så är det det! annars gillar jag kebab.
hur tror du att andra i din omgivning uppfattar dig som person?
hmm… jag uppfattas nog som lite blyg i början innan man lärt känna mig. jag älskar att skratta, men gillar också att diskutera saker. jag är inte så emotionell, det är sällan jag blir riktigt arg eller ledsen. jag är ganska ordningsam, har koll på mycket och är nog överlag en rätt trevlig och snäll person. 🙂
dagdrömmer du mycket?
nja, inte så värst. jag drömmer mest på natten och försöker leva i verkligheten.

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Paulina: Tack, tack! 🙂

    Linnea: Ok, bra då vet jag! 🙂

    JM: Tackar, den är nog lite mer rödaktig här än i verkligheten, men jag gillar den också! 🙂

    Amanda: Tackar, tackar! Kram

    Lisa: Haha, tack så mycket!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *