Våga fråga!


Hej. Jag har inte så värst mycket att skriva just nu. Solen skiner dagarna i ända, i morgon tar våra kära treor studenten och snart är det också dags för skolavslutning för min del. Samtidigt har jag börjat mitt sommarjobb, så det är fullt upp ändå! Men jag tänkte att ni kunde få ställa lite frågor till mig. Massor av bloggar har ju haft små frågestunder och jag tycker det är så kul att fylla i blanketter och skriva svar och sånt, så nu ska ni få fråga mig med!

Ni kanske undrar hur många gånger jag snoozar en vanlig vardagsmorgon, vad jag helst äter när jag går och fikar, vilken känd person jag var hemligt kär i som barn, vad jag håller på med en vanlig skoldag eller hur långa armar jag har? Ni får fråga precis vad som helst, så länge det inte blir alldeles för privat.
Så nu kör vi! Fråga på!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

 1. borstar du tänderna varje kväll?

  har du problem med mjäll?

  tycker du att blåbär med grädde är gott?

  vilken är den bästa present du fått?

  badar du helst i hav eller sjö?

  brukar du vara rädd för att dö?

 2. vad äter du till frukost?

  är du en morgon- eller nattmänniska?

  den godaste skräpmaten du vet?

  hur tror du att andra i din omgivning uppfattar dig som för person? (dåligt formulerat, men du förstår?)

  dagdrömmer du mycket?

  pusspuss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *