Nationaldagen


Dagen började på sorgligt vis med avsked till våra kära treor. Många tårar fälldes, sånger sjöngs, tal hölls och ett oräkneligt antal kramar delades ut. Det kommer bli tomt i höst!


Sen kunde det bara bli bättre, och det blev det som tur var! Vi åkte till mormor för att fira hennes födelsedag och vi åt tårta och drack kaffe. Jag satt i solen under äppelträdet och läste:


Ur Allt är upplyst av Jonathan Safran Foer.


Sen när vi kom hem åt vi jordgubbar med socker och bokade vår semesterresa. I juli flyger vi till Prag i en vecka ungefär. Där lever vi flott på femstjärnigt hotell och upplever förhoppningsvis massor spännande saker! Jag tror det blir kul! 🙂

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. så kommer ettorna (tvåor nästa termin) säkert känna för er när ni bär er studentmössa och sjunger så ni får ont i halsen.

    jag har föressten länkat dig i min blogg. puss.

  2. Ja, det kommer nog verkligen vara så. För att inte tala om hur vi kommer känna oss i trean när vi lämnar alla. På samma sätt som det är väldigt kul och härligt, så är det ju ändå slutet. Och vissa av de som man umgåtts nära med varenda dag kommer man aldrig få se igen…

    Kul med länkningen. Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *