Lördag och söndag

Jag gör som förra veckan och visar lite bilder från min helg. Vad jag hittade på under fredagen har ni kanske redan läst och sett här, men nu ska jag visa resten av dagarna!

LÖRDAG


Jag och mina tre spelkompisar träffades tidigt på lördagen för att ta en taxi till Nyköping där vi skulle medverka i ett avsnitt till en tysk tv-films-serie. Serien heter Inga Lindström och sänds i fristående 90 minuters avsnitt. Den utspelar sig i en liten stad i Sverige, men alla talar tyska och den är tydligen väldigt populär i Tyskland med ca 10 miljoner tittare. Vår uppgift var att spela ett stycke av Mozart samt agera lite. Det blev en lång med väldigt rolig dag! Scenen som vi skulle vara med i tog hela dagen att spela in, men det blir bara två minuters filmtid! Det är otroligt hur mycket tid som krävs och framför allt tålamod, men alla skådespelare och filmansvariga vi träffade var jättetrevliga och snälla. Vi blev bortskämda med egen stylist, massor god mat, dyra taxiresor, specialinköpta notställ och en del annat! En minnesvärd och mycket trevlig dag, men när jag kom hem på kvällen var jag helt slut!

SÖNDAG

Jag och familjen for till glassresturangen Smultronstället vid ett-tiden. Där åt vi underbart goda och stora glassar! Efterlängtad säsongspremiär för vår del, men det lär nog bli fler besök där framöver i sommar. Resten av dagen ägnades åt härligt altanhäng i solen. Jag låg ute och läste, drack iste, doppade fötterna i poolen och lyssnade på somrig musik. Nu på kvällen har jag hunnit med lite övningskörning också samt bloggande. Det har varit en riktigt varm, härlig och solig söndag! 🙂

Delta i diskussionen

11 kommentarer

 1. spännande det där med tvserien! och vilka enorma och smarriga glassar, det ser fint ut. plus att det där är mitt favorit isté.

 2. Katrín: Ja, det var jättekul och verkligen en upplevelse! Ska bli kul att se resultatet sen! 🙂

  Flora: Ja, eller hur! Glassarna är enorma och underbara, om du får vägarna förbi Söderköping måste du stanna till där! 🙂 Istéet är gott, det tycker till och med jag som inte gillar vanligt te!

 3. hihihi! ni måste ju köpa hela DVD-boxen eller nåt, så man får se de där 2 minuterna! 🙂

  Najs, har ni en pool? och när är nästa poolparty då…?

 4. Gud va länge sen det var jag såg er två nu, lilla julia och vendela! du få verkligen få syrran att hälsa på oss i sommar!

 5. Lollo: Ja, vi skulle få filmen på cd sen när den är klar, men det lär väl dröja ett tag! 🙂

  Japp, poolen finns här, poolpartyt får väl bli någon sommarlovsdag då solen skiner och alla är lediga!

  Linnéa: Ja, de är underbara!

  Fanny: Hihi, ja… Jag ska göra mitt bästa! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *