Fullt upp

 
Igår spelade jag på den stora studentbalen här i stan, med runt 850 besökare. Ovan ser ni en del av vår fina loge. Idag ska jag åka iväg till Nyköping för att medverka i en tysk film-serie. Jag ska vara statist och spela cello. Serien har runt 8 miljoner tittare, så det kommer nog bli kul. Jag berättar mer (och visar bilder) senare! ♥

UPDATE! Här kommer lite fler bilder från balspelningen:

Det bästa med spelningar som dessa är nästan logen. Den här gången hade vi ett jättestort rum med spegeltäckta väggar med spotlights över, en stor soffa, ett kök och massor bord och stolar. Perfekt om man vill spela lite på sina instrument, sminka sig, ta det lugnt eller leka med kameran! Vi fick också lite mat, dricka och ett frukt- och godisfat (där godiset tog slut ganska så fort…)


Sminkning och posering på gång!


Här spelar ett soul-band. Själv spelade jag massor valser till alla dansande par. Det var kul!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Josefine: Ja, det var det också! 🙂

    Sarah: Ja, jag berättade lite mer om serien i inlägget ovan! 🙂

    Amanda: Mm… det är kul att spela! Men det är aldrig försent att börja!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *