I solskenet

parasollsol
Jag har tagit plats ute på altanen. Solen skiner för fullt och temperaturen sträcker sig mot 25 grader. Det är nästan för bra för att vara sant! Bikinin är på och glaset är fyllt med iskall citron- och limesaft. I skuggan står laptopen och spelar fin musik och då och då besöker jag den för att läsa lite bloggar. Livet är fint när solen skiner!

Delta i diskussionen

16 kommentarer

  1. Cat: Tack! Ja det har jag verkligen! 🙂

    LitetBus: På Rivieran! 😉 Haha, nejdå. Jag bor i Norrköping. Mitt på dagen, med en altan i söderläge och när det är extra soligt så kan det faktiskt bli så varmt. Även om jag också var lite förvånad. 🙂

    Fredrika: Ja, det var det! 🙂

  2. Vad härligt! Det är så himla härligt med värme och sol, äntligen. Jag har ätit frukost på balkongen de senaste dagarna, skönt.

  3. Mia: Ja, helt ljuvligt! Den som väntar på något gott… snart kommer nog värmen till er också! 🙂

    Linnea: Ja! Eller hur! Jag är helt lycklig över det fina vädret.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *