Hämtat från garderoben – I dröm och fantasi

glass med daimkulor och kolasås
vinröd kjol – åhléns . ljusbrun väska – present (från h&m) . svarta strumpbyxor – h&m
grå kofta – zara . svarta ballerinaskor – h&m . vinrött armband – fairtrade-affär

Jag ser jättesur ut på bilderna vilket inte riktigt var meningen. Meningen var snarare att jag ville leka lite med vinklar, det är därför jag ser ut att vara två meter lång på den första bilden… Denna måndag har varit lite upp och ner, både bra och dålig liksom. Det började med att jag råkade spilla ut massor apelsinjuice över hela köksgolvet och mina fötter när jag skulle äta frukost, det var ju inte så bra. Men sen åt jag glass med daimkulor och massor kolasås i solskenet på skolans trappa omgiven av vänner, och det var ju betydligt bättre!

Nu måste jag öva lite piano och sen har jag en läxa kvar att göra. Puh! Har ni inget bättre för er så tycker jag att ni ska lyssna på Ted Gärdestad. Han är fin och somrig, som en äldre version av Håkan Hellström nästan! 🙂

Delta i diskussionen

20 kommentarer

 1. Jag har ett grått, tungt stativ som min kamera får sitta fast på. Det är min pappas, men han använder det aldrig så jag ser det som mitt eget. 🙂 Jag använder det bara hemma, för jag orkar inte släpa runt på det. Men det är kul att leka med och jag gillar det! Sen jag hittade det har det blivit ännu roligare att fota.

 2. Bah! Det är så jobbigt att spilla, speciellt på morgonen. En morgon när jag var lite extra irriterad hade jag hällt upp mitt te i ett sånt där högt latteglas. När jag ska sätta mig ner råkar jag stoppa ner fingrarna i glaset, rycka till och välta ut hela glaset… Hahah, det var jobbigt vill jag lova. Jag ville typ gråta C:

 3. Elin: Tack! 🙂

  Vicktoria: Tack så myckeet!

  Matilda: Ja, eller hur! På morgonen har man ju precis tagit på sig nya rena kläder och allt. 😀

  Ebba: Tackar tackar!

 4. Vet du vad baby? Jag såg dig i Norrköping! Nu inser jag att jag faktiskt gjorde det! För jag knallade ned på stan i måndags och tittade på människor i allmänhet och så plötsligt så mötte jag några som kom trallandes (och kanske åt glass?). Så tänkte jag blixtsnabbt sådär att en av dem kunde vara du. Liksom. Det kunde verkligen vara du. I vippig kjol, svart tröja och lugg. Men så gick det så snabbt och jag blev sådär osäker att jag inte kom för mig att säga någonting. För ni var på andra sidan gatan typ. Uhii. Men jag har sett dig iaf lilla prinsessa! 🙂 Kraaam

 5. Kajsa: Men då måste det varit jag! Synd att jag inte såg dig, men jag var nog alldeles för fokuserad på min glass, som vanligt. Haha… Men nu kan vi i alla fall säga att vi har setts, för det är ju sant. I praktiken i alla fall. 🙂 Men jag skulle gärna vilja träffa dig lite längre någon gång i framtiden. Vi får hoppas att det kan bli av. Puss!

  Elin: Tack detsamma! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *