Sminkkväll

gängmera sminkläser tidningevelina blir sminkadstina sminkargodistulpanerkim i stolenfolksmink
tulpaner

Härom dagen bjöd Stina in till sminkkväll hemma hos sig. Det var verkligen trevligt! Cider, nachos och smink i drivor fanns det att ta del av. 🙂

Igår hade ju jag och hela min fina klass konsert. Det gick sjukt bra och vi röjde verkligen! Bilder dyker upp snart, när jag petat in dem i datorn.

Nu ska jag sova och försöka bli frisk, för olyckligtvis nog har jag råkat bli sjuk. I morgon är det ju fest (hela natten!) och jag vill verkligen gå… Jag ska kämpa för att bli av med febern nu! Ha det fint!

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. Oh jag känner mig också som om jag håller på att bli sjuk. Jag har aldrig, ALDRIG, feber men kroppen känns sådär…febrig och huvudet är tungt som bly. Gnaaaark. Jag har inte tid att bli fökyld!

  2. Känner precis samma sak. Jag är nästan aldrig sjuk, men nu när jag verkligen inte har tid så känns det bara usch… Huvudet värker, halsen gör ont och jag känner mig febrig. Vi får försöka bli friska du och och jag nu!

  3. Men åhh! Tack!!! Jag har fixat och trixat en del med html-koderna, alla bilder har jag ritat själv och sedan scannat in och fotona tar jag själv med kameran. Haha… svårare än så är det inte, typ. 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *