Måndagsfika, onsdagskonsert och fredagsfest

blåbärspajkajsa warg är uppäten
julesjulls
brownie and blondiecary and chip

Måndagsfikor med fina vänner är bra saker! Massor prat och skratt florerade samtidigt som gott fika intogs. Jag åt en mycket god blåbärspaj som gjorde mig så mätt att jag nästan rullade till konserthuset sen när jag skulle ha cellolektion. 🙂

Den här veckan kommer nog bli rolig. Hela min söta klass ska ha konsert på onsdag kväll och på fredag är det dags för den mest försenade oktoberfesten genom tiderna (det är ju februari liksom!). Men bättre sent än aldrig! Problemet är bara att vi ska ha hip hop-tema och jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig… Tips någon?! Jag är desperat, för hip hop-stilen är verkligen underrepresenterad i min garderob! Haha…

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. snack om försenad oktoberfest. Det är ju pinsamt syster! har inte era kära treor lärt er någonting. vi hade den ju i oktober…

  2. Vendelllla: Haha, det är inte vårt fel att du nuvarande treorna har städat så dåligt att ingen vill hyra ut lokaler till oss… 😀

    KS: Only for you, stina!

  3. oh mysigt med fika! gud.. är inte så på ”topp” på den fronten… Har du kanske en bror? Jag tänker keps, stora byxor och ett linne. Kanske inte det finaste, men ah 🙂

  4. Japp, fika är mysigt! 🙂 Haha, inte jag heller… Jag har en lillebror men han är så kort. Tänker att antingen kör man på baggy-stilen eller så är man mer den där bitchen, typ Fergie. 😛 Tack för hjälpen i alla fall!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *