Hämtat från garderoben – Uptight (everything is alright)

lördag
svart ulljacka med knappar – åhléns . röda stövlar – tretorn
gammal (och sedan barnsben älskad) halsduk – h&m
grå handledsvärmare – mq . svarta tights – h&m

Ungefär såhär ser jag ut utomhus, i alla fall idag. Men nu har jag förflyttat mig inåt för intag av lördagsgodis, musikutövande och lite städning. Senare ikväll ska jag på konsert, trevligt värre! 😀

Delta i diskussionen

19 kommentarer

 1. Ser ju myselimys ut på hög nivå! Jag är desto mer…fult klädd denna söndag. Men jag skyller det på förkylningen. tack för pepptalket igår! Kram

 2. Sandra: Mm… det är så bra med fina plagg som också är sköna och mysiga! 🙂 Jag älskar mina stövlar! Kika lite i butikerna, jag har sett en del snygga par lite här och där!
  Kajsa: Haha… oh ja! 😀

 3. Hallå, du, hittade den här kommentaren i mitt bloggarkiv:
  Postat av: Jules
  Hahahahahaha… ja, det var ju någon underlig människa som tillbringade tiden med att sitta bakåtvänd i en fåtölj och ligga i ett tomt (bortsett från några plastleksaker) badkar, samtidigt som hon försökte föra en konversation med mig… 🙂
  2006-maj-14 @ 17:28:42
  URL: http://prick.blogg.se
  Jag kan för allt i världen inte komma på när det här var (även om det är mer än troligt att jag gjort det XD. Minns du? :S

 4. Jag kan inte för fem öre minnas när denna händelse skulle inträffat, även om det är högst troligt att den HAR inträffat. Det där med badkaret låter som om det skulle kunnat vara hos Anna, mer än så kan jag inte minnas. Jag har inga bilder från det datumet (eller dagarna innnan) inte heller något vettigt nedskrivet här i bloggen eller på flow. Men du brukar väl skriva dagbok? Kika där för att se om du hittar något… Detta är sannerligen ett mysterium!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *