Saker att ha på huvudet

stella  julia
Jag har funderat lite inför hösten, särskilt på saker att sätta på huvudet…

Hatt är ju väldans snyggt att ha placerat på huvudknoppen, det måste jag medge, men själv passar jag inte alls i det. Och mössa, det ser så mysigt och fint ut på alla, men när jag har mössa på mig känner jag mig som en svamp och så blir håret helt galet.
Så… hur ska man då göra för att få de stackars öronen att överleva vårt nordpolsklimat? Jo, en snabb titt på detaljbilderna från Stella McCartney’s höstvisning 2007 visar att det är lätt som en plätt! Ta bara en tjock, lång och stickad halsduk. Vira den många varv runt halsen och håret (långt upp över hakan!), och vips; ditt fluffiga hår i kombination med den varma halsduken räddar dina stackars små öron. Funkar  kanske inte vid minus 30, men absolut vid kyliga höstdagar! 🙂

På tal om halsdukar förresten. Jag har lyckats dra på mig en eländig förkylning. Vaknade i morse med ont i halsen, täppt näsa och huvudvärk. Usch, usch! Har intalat mig själv att en rejäl dos c-vitamin nog hjälper mig att bli frisk, så nu har jag ätit två hela citroner! Hoppas att det är bättre i morgon…

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. ah, bra lösning =)
    jag har aldrig förut hittat mössor som jag gillat, men i vintras hittade jag en supersnygg på adidas (av alla ställen), så jag passade på att köpa två! mössor råkar ju alltid försvinna, haha!

  2. Ja, eller hur! 😀
    Haha, det gäller ju att slå till när man hittar den rätta… och mössor har en förmåga att försvinna, likaså vantar! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *