Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. Linn: Haha… det är mitt stycke som jag ska spela tillsammans med en vän. Väldigt många sidor, det går åt några notställ om man säger så… Tejpade alla sidorna och upptäckte att de tillsammans var lika långa som jag. 🙂
    Inget namn: Ja, det här är ovanligt långt faktiskt! 🙂

  2. Hrm, när får du tillfälle att vända blad? Har du några välplacerade pauser? Jag tycker själv att det är myyyyycket knepigt när man spelar fiol, och då har jag haft typ max fyra sidor, höhö.

  3. Pauser är det ont om, så man får ta två notställ och ställa en bit ifrån varandra och så sitter man någonstans i mitten… I början får man ha huvudet väldigt långt åt vänster och sedan jobba sig ut mot höger. 🙂
    Fast nu har vår lärare gjort en förminskning och tejpat lite, så det är ett jättestort och högt papper istället med minimala noter… 😛

  4. Haha. Julia du får mig ALLTID att skratta när jag läser din blogg. Dock skrattar jag inte åt dig men utan att du uttrycker dig så förbaskat roligt! Det gillar jag, skarpt!:)

  5. Oj, tack så jättemycket! Det var verkligen en komplimang tycker jag! 🙂 Jag vill ju inte vara någon clown (de är läskiga) eller så som skämtar hela tiden, men lite humor i språket är ju aldrig fel. 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *