Like it or not!

nuså
saker jag gillar:
friidrotts-VM
min nya lugg
mahjong, det kinesiska brickspelet
skype (msn kan slänga sig i väggen!)

saker jag inte gillar:
när min lillebror spelar boten anna på pianot
min trasiga kamera
vädret som är varken sommar eller höst
att dricka te (men jag ska lära mig, det är mitt höstprojekt!)

Delta i diskussionen

18 kommentarer

 1. Jag gillar också din nya lugg 🙂 Har funderat på att skaffa likadan som du har ett tag nu, hoppas jag tar tag i mig själv och vågar snart! Och hoppas du inser att té är helt underbart snart också, för det är det 😉

 2. Åh, tack! 🙂 Kör hårt och om du ångrar dig så brukar det ju växa ut rätt fort ändå… Te ska jag verkligen kämpa med! Jag kanske lämnar en liten rapport om hur det går. 😀

 3. Om du gillar din lugg så älskar jag den! Preciiiiis en sådan lugg som jag vill ha just nu. Eller, jag har velat klippa en fin rak lugg länge nu men jag är så feeeeg. Känns konstigt att kapa av mitt långa, långa hår på ett ställe liksom. Men jag vill vara lika fin som du ju! 😀

 4. Kajsa: Oj, vad kul att höra! 😀 Jag förstår att det känns konstigt om man har långt, långt hår och har haft det ett tag. För mig var det inte så stor skillnad eftersom jag haft en rätt lång snedlugg innan. Men fråga din frisör och om man inte blir helt nöjd så är det inte hela världen, för håret växer ju ut rätt snabbt ändå. 🙂
  Alfred: Haha… oh ja. 🙂
  Anna: Yeah, fast nu är jag ju på väg att ”konvertera till den andra sidan”. Men jag har flera kompisar som inte heller dricker te. 🙂

 5. skype rules!!! ellerhur..vädret är helt knas! o julle te är gott, du ska bara lära dig…så kan vi gå o ta en höstfika (men de kan vi göra endå;)

 6. Yeah, särskilt bowling, bingo och domino! 😀 Haha… du får vara min personliga tränare och sen ska vi höstfika för glatta livet! 🙂

 7. Haha, jag gillar te, men det finns en sort, som heter typ kvällsro (låter väldigt vackert) men det smakar precis som badskummet vi har luktar. Alltså inte särskilt smakligt, sörpla badkarsvatten som du säger höhöh. Min favvo är äpple/kanel, smakar äpplepaj!

 8. Haha… det måste ju vara lite samma känsla. Varmt vatten med svag tvålsmak… 😀 Ska försöka ge mig på något te i stil med äpple/kanel. Det låter som en lagom början!

 9. Tack! Haha, nej det förstår inte jag heller… Men det känns som en sån där grej man borde kunna dricka och så ser det så mysigt ut. Och klarar man kaffe borde man ju klara te, eller? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *