Sommarens stora kärlek!

image407
På samma sätt som jag förra sommaren fastnade för klänningar och bara ville köpa och frossa i den sortens plagg, har jag nu fastnat för kjolar. Det finns så otroligt många fina och söta och de går att variera i all oändlighet. Men bäst tycker jag de gör sig med ett enkelt linne och ett par snygga skor. Allra finast tycker jag att kjolarna med små detaljer är, som knappar eller rosetter i midjan.

1. Delias
2. Luella ♥
3. See by Chloé
4. Delias
5. Derek Lam
6. Lindex
7. 3.1 Phillip Lim
8. Moschino Cheap & Chic ♥
9. Lindex

Delta i diskussionen

11 kommentarer

 1. Hej! Jag har kläder & väskor från b.la Tommy Hilfiger, French Connection, Top Shop och Guess som ska säljas. Hör av dej om det verkar vara värt att kolla på, så lägger jag upp bilder. Kram!

 2. Inget namn: Ja! 🙂
  Amanda: Eller hur! Ha en bra dag du med!
  Liza: Ja, jag också! Delias gör massor snygga kläder!
  Kristina: Absolut!
  MOGI: Jag håller med dig fullständigt!
  Yolla: Eh, ok… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *