Gnälliga listan!

Idag har jag…
♦ …lyckats krossa tre dricksglas vilket orsakade glassplitter över hela diskbänken.
♦ …trampat på en geting och fått den lilla smärtsamma gadden rakt in foten (om det inte var en hemskt plågsam liten tagg jag trampade på). Det gjorde sjukt ont i alla fall!
♦ …i smärtochocken (samtidigt som taggen fastnade i foten) lyckats med konsttricket att tappa ett kubbspel (typ 122 kg massivt trä) på den andra foten. Hej Kalle Anka-fot!
♦ …känt mig helt ensam och övergiven (fortfarande i samma moment som jag klev på taggen), då jag insåg att mamma är på konferens i Tjotahejti, pappa är på jobb i Uppsala, min syster är i Stockholms skärgård och min lillebror först var på skolavslutning och sedan med sin kompis hela dagen. Buhu…
♦ …börjat känna av en kommande förkylning i form av huvudvärk och ont i halsen, vilket jag inte alls har tid med!
♦ …blivit totalförälskad i en alldeles för dyr kjol. Jag vill ha den NU!
♦ …inte heller vunnit något i några internettävlingar. Särkskilt inte Modettes, jag har varit jätteambitiös och skrivit små motviveringar, skickat in bilder, fyllt i formulär och tävlat i varenda tävling jag sett. Men ändå vinner jag aldrig. Och jag kan inte ens kompensera min otur i spel med tur i kärlek, för det har jag inte heller.
♦ …inga fina/roliga/söta/nya/snygga kläder som jag vill ta på mig. Allt i min garderob ser så tråkigt ut.
♦ …egentligen ingen ordentlig anledning till att gnälla eftersom alla mina "problem" är relativt ytliga och i-landsaktiga. Hej självsinsikt!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *