Julias topp 5-lista: Anledningar att gå till jobbet

Anledningar till varför jag går till jobbet* fastän jag är jätteförkyld och borde ligga hemma och kurera mig.

Plats nr 5: Jag har glömt bort telefonnumret till sjukanmälan. Eller, jag tror inte ens jag noterade det eftersom "jag blir ändå aldrig blir sjuk"… haha, visst!

Plats nr 4: Det vore lite elakt att lämna mina kvintettvänner i sticket, vem ska annars laga alla notställ eller sköta den viktiga inräkningen på Evening Shadows? Just det!

Plats nr 3: Mina föräldrar har fyllt frysen med halvfabrikata matlådor som man värmer i mirkon, perfekta för mig att ta med och värma på jobbet. Och bäst av allt är att det är bara goda grejer som kyckling i curry och laxfilé, och alla är mina! Hurra!

Plats nr 2: Jag kunde ju inte missunna mina stackars arbetskamrater att höra hur jag låter när jag pratar. Idag var det väldigt hest och pipigt, påminde en hel del om Musse Pigg.

Och på första plats: Det som inte dödar, härdar… eller något sådant. Med ipren, sinova forte, bafucin, mucoangin och bisolvon så går det finfint att jobba! (Kan man bli sponsrad av Apoteket…?)

* Kommunanställd sommarmusiker, vilket innebär att jag och fyra andra kids åker runt på äldreboenden, caféer, dagis, konferenser & sånt och spelar.

image411
Mitt alter-ego; Musse Pigg

Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. Det låter som ett riktigt lyxjobb, speciellt för att vara komunallt

  2. Stackare…. nu ar jag i gbg, felders har precis akt. De har en amerikansk mac, sa aao finns inte, och bloggen vagrar funka har. Buhuhu. Men jag far asbra betalt, sa jag kan nog overleva 😛

  3. Malin: Jodå, jag är tacksam för att jag fick det! 🙂
    Nina: Ja, nu vill man ju njuta av sommaren… Men jag är på bättringsvägen så det ser lovande ut!
    Cary; Oj, konstigt att bloggen inte funkar… Det borde gå att fixa på något sätt. Du måste ha det ultimata sommarjobbet!
    Anna: Tack så mycket!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *