Glassiiiiigt, ja glassigt!

image374

Idag har det varit en sådan där ypperligt trevlig dag! Den startade med sovmorgon till klockan 13.15, vilket innebar att jag fick sova några timmar extra och kunde ta det lugnt på morgonen och bara ha det skönt. Sen for jag in till skolan (först 5 km på cykel, hurtigt! och sedan buss) och kom precis lagom till första (och enda) lektionen som var kör. Den gick undan och var färdig på en halvtimme och då fick jag också reda på mitt betyg i kör som blev mvg (hurra!), sedan gick jag och min klass till glasskiosken Halvars. Där bjöds alla elever på min skola på gratis glass eftersom de tjänar så mycket pengar på oss (kiosken ligger precis bredvid skolan). Man hade kunnat tro att det var en liten, ynklig vaniljkula som delades ut, men nej. Här talar vi om rejäla glassar. Jag tog chokladglass, mjukglass med vaniljsmak, daimströssel och kolasås. 🙂
Sen följde jag med lite vänner ner på stan och där hittade jag en exakt likadan svart kofta som den jag hade förut (innan någon elak människa fick för sig att stjäla den på friluftsdagen, ni må tro att jag sörjt den!). Och då blev jag extremt lycklig, för jag trodde aldrig att jag skulle få tag på en likadan. Sedan, efter att ha suttit i elevrummet och chittchattat lite med folk så for jag hemåt. Cyklade ytterligare 5 km (applåder tack!) och nu har jag suttit vid datorn och jobbat på ett projekt som än så länge är hemligt. 🙂
Har ni också haft en bra dag?

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. nu börjar det bli lugnt, men endå hade man lektion från 8.45 till 16.00. 2 prov under dan och film tittande och frisbee kasting. Men det gick bra! sommar lovet börjar ju snart och nu e man ledig resten av veckan! 😀
    ha det kalas!

  2. Oj, vad mycket ni gör! Vi har max en lektion om dagen och då är det oftast utvärdering eller något annat mindre ansträngande. Det ska bli underbart med sommarlov! 🙂
    Ha det bra du med!

  3. Vad lyxigt med gratis glass från Halvars! Har faktiskt tänkt på att de tjänar väldigt mycket på att De Geer ligger så nära.. gulligt av dem att bjuda er 🙂 Om det ändå kunde öppna ett ”Halvars 2” vid Haga… 🙂

  4. Ja, de måste tjäna massor på DeGeer-eleverna, så det var väldigt snällt att de bjöd tillbaka! 🙂 Haha, det skulle inte vara så fel med två Halvars…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *