Jag har…

Många andra bloggare har gjort utmaningen där man ska lista en rad påståenden om sig själv och där ett av dem är falskt, så nu hänger jag också på. Er uppgift är alltså att lista ut vilket av följande påståenden jag inte har gjort. Lycka till!

Jag har…

1. …varit modell i ett fotojobb för SVT
2. …övernattat olovligt i en främmande människas fiskebod och blivit påkommen
3. …åkt en stor berg-o-dal-bana inne i ett shoppingcenter
4. …sett en skolkompis trilla i Göta Kanal med cykel
5. …klappat en delfin på ett zoo i USA
6. …flugit ballong
7. …gråtit på en spårvagn i Riga
8. …hittat en femklöver

Eftersom BLOGGEN FYLLER 1 ÅR IDAG passar jag på att lotta ut ett pris bland de som svarar rätt. Skriv rätt svar och ditt namn i en kommentar! 😀

Delta i diskussionen

24 kommentarer

  1. Jag vet, är i stort sett hundra procent säker..men det kanske är fusk att avslöja här..hehe. Jag mailar =) (Ja, för lite tävlingssugen är jag allt!). Puss o Kram /Lina

  2. en helt annan sak… Jag gick igenom din formidabla blogg häromdagen och såg att du spelade ett stråkinstrument. Gör du det fortfarande och vilket i så fall? Jag spelar fiol men funderar på att börja på piano istället…

  3. Ja jag vet ju att du har åkt berg-och-dalbana i ett shoppingcenter, för det har ju jag också gjort… och de flesta andra alternativen är tokiga nog för att du ska ha kunnat varit med om dem. Tror faktiskt inte du har flugit ballong dock kusinen….(men jag kan ha fel)

  4. Haha, coolt med en tävling med vinst ^^. Jag gissar på att du inte flugit ballong.

    Kom egentligen hit för att tipsa om en ny blogg i feber-koncernen(?) med massa outfits, som kanske kan intressera… Se länken. Trevlig helg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *