Nu blir det andra bullar…

Först och främst, Välkomna alla ni som hittat hit från Ebbas blogg (alla andra är såklart också välkomna, men jag har en känsla av att de flesta kommer därifrån)! Gissa om jag höll på att trilla av stolen när jag skulle kolla statistiken. Ni är än så länge (klockan är bara 13) över 1000 stycken (hjälp!) som hittat hit och det tycker jag är jättekul. Så ett extra välkommen till alla er.

Som den ofantligt kreativa och husliga sextonåring jag är håller jag just nu på att bakar bullar. Degen ligger på jäsning uppe i köket och diskbänken ser ut som ett bombnedslag. Hoppas i alla fall att de blir goda, för trots att de ska vara till ett läger om någon vecka och inte bara till mig, så måste jag ju ändå provsmaka!

bullar

Så här kommer mina bullar förhoppningsvis se ut…. 🙂

När ni kikat färdigt här på bloggen tycker jag att ni ska ge er ut i solskenet (för solen skiner faktiskt ute, i alla fall över mitt hus). Det är kanske läge att bättra på brännan lite, eller läsa en god bok i solen…?
Vilket ni nu än väljer, ha en bra dag och välkommen åter! 😀

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. Wow vilken rolig blogg :)Ditt språk är så himla roligt och heladin stil är helt klockren.Fortsätt så 🙂

  2. Jepp, jag hittade hit från Ebbas blogg, men kan inte låta bli att kommentera lite iaf=)!Vad fina smycken du pysslat ihop. Jag har försökt mig på sådant, men har noll i tålamod så det blir aldrig något bra, då¨ligt jag vet.Fina saker iaf=)!

  3. Josefin: Tack så jättemycket! Åh, jag blir jätteglad av att höra sånt! :)Emma: Haha… välkommen, välkommen! Tack så mycket. Det är tur för mig att jag är rätt envis. 🙂 Men, tålamodet går att träna upp! Det är kul att pyssla… 😀

  4. ”Fin blogg”-omdöme av självaste Ebba von Sydow, ballt… :)Bakade också bullar för några veckor sedan. Som skulle ha sett ut sådär. Om de gjorde det? Njae…(Fått ett skitfint resultat med Dove Summer Glow Body Lotion föressten. Smärre chock för det kom så snabbt, kollade bara ned på benen och – ”WTF?!”. Lmao.)Ha det bra!

  5. Okej, jag erkänner: jag klickade också hit från Ebbas blogg.Men jag är väldigt glad för det.Efter att ha läst igenom några av dina inlägg, kan jag konstatera att detta nog kommer att bli en av mina favvobloggar. 🙂

  6. Jag hittade faktiskt hit via Sigrid, fast hon hade väl hittat dig via Ebba antar jag.. 😛 Well, det är inte därför jag kommenterar, jag kollade på bilden och tyckte att jag kände igen dig. sen såg jag, Norrköping! Gick du möjligtvis på navestad? typ, musikklass eller liknande? 😀

  7. Hahah, hittade nyss din blogg 😛 (från Sigrids faktiskt, inte Ebbas) och den är underbar! In i favvisar direkt 😛 Och nu tar jag dit råd och springer ut i solen, ha det bra!/Ally

  8. Amanda: Vad kul! 😀 Ja, det verkar vara en hel del…Christina: Haha… ja, det är rätt kul! :)Åh, kul att Dove Summer Glow funkade så bra!Ha det bra!Ellie: Haha, välkommen! Åh, vad roligt! Kom gärna tillbaka många gånger… :DELIN: Hm… ja, det stämmer! Vem är du? Nu blir jag ju nyfiken!Angel: Tack så mycket! :DAlly: Åh, vad roligt! Ha det bra och njut i solskenet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *