Bad day…

Usch, trots att det är fredag idag (äntligen!) så är det en dålig dag.

Det snöade/regnade/haglade i morse och det är ju inte kul. Nu när våren äntligen har kommit så börjar det snöa igen… Suck.

När jag kom till skolan och satte mig vid datorn visade det sig att ryggstödet på datorstolen var trasigt. Det var en massa stickor och när jag råkade sätta mig fastnade min tröja (självklart en av mina favoriter och en av de nyaste…) där i och det blev ett hål. 🙁

Mitt teknikarbete som ska lämnas in i dag känns inte särskilt bra. Jag gillar inte att lämna in saker då jag inte är nöjd, men jag har ju inget större val…

Plus att vi sjunger världens tråkigaste låtar på musiken och C (the music teacher) påpekade att jag inte öppnade munnen tillräckligt när jag sjöng. Hey, som jag orkar det när…

…jag är trött! Somnade vid halv ett och min klocka ringde vid sex. Usch, den här veckan har det verkligen varit illa med sömnen. Får ta igen det i helgen någon gång.

Snart har vi b-språk också. Jag har tyska. Det är oftast så segt, en timmelektioner där vi sitter ocj jobbar med hopplös grammatik. Dessutom är det så kallt i tyskasalen.

Det enda bra med denna dag är att vi slutar kl. 12. Då ska jag skynda mig så jag hinner åka ner till stan och ta 12.30 bussen hem. Bara jag inte missar den, skulle inte bli förvånad med tanke på att det är min lyckodag idag.

Okej, nu får det vara slut på klagandet, bara en massa gnäll här. Inte särskilt kul att läsa, men skönt att skriva av sig. Hoppas att er dag varit bättre… 🙂

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Hejsan!Hoppas att du får en bra eftermiddag och kväll i alla fall. Själv ska jag till staden i väst – Göteborg. Lovely. Ganska mysigt att åka tåg då det är lite småmulet (vi har dock enbart mulet och varmt, ca 7 grader). Har du fått några bra tips i Ebbas bok?Kramar Lina

  2. Hej!Ja, det hoppas jag också. 🙂 Eventuellt ska jag följa med en kompis på cellmöte (i pingstkyrkan) och sen sova över hos henne. Kul att åka till Göteborg. Jag gillar också att åka tåg (och bil) när det är mulet, regnar det så är det ännu mysigare…Har inte hunnit så långt i boken, men visst finns det mycket bra och kul att lära sig. :)Kram Julia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *