Shopping

Idag var jag och en vän på stan en sväng. Köpte min efterlängtade väska. Hade tur, för jag letade länge innan jag hittade väskan och då fanns det bara en kvar som satt på en klädhängare jättehögt upp, så jag och K fick hoppa länge för att kunna ta ner den. Men när vi väl fått ner den var det kärlek mellan mig och väskan igen. Jag var bara tvungen att köpa den. Den är supersnygg i mjukt, brunt skinn och ganska rymlig. Vi testade om man fick plats med engelskaböckerna, och det var inget problem. Dessutom hade den ett bra pris, 179:-. Så väskan fick följa med till kassan.

Jag och K provade en del kläder också. K provade bland annat en snygg randig tröja i gröna nyanser med tryckknappar. Den satt jättebra på henne, supersnygg. Jag provade samma fast i svart och den var skön med bra passform, men jag var inte helt hundra. Dessutom vill K köpa sin tröja, och jag tycker att hon passade bättre i den än jag, och det är inte så kul att ha samma. Så de pengarna spar jag till något annat.

Vi han också med en fika (som inkluderade spaning). Satt i "kupolen" som är en stor glaskupol där man kan fika och har bra utsikt. Tyvärr var inte klockan så mycket, bara tre nånting (eftersom vi slutade tidigare i skolan idag), så det var inte så mycket folk ute. Sen skulle K till sin solosång och jag gick runt en stund till och kollade och provade lite, men köpte inget.

Nu ska jag bara kolla igenom engelskaläxan och plocka upp lite i mitt rum. Måste flytta in i den nya väskan också…! Ciao!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Känner att jag bara måste påpeka att den där väskan skulle kunna vara en exakt kopia av den jag köpte i söndags. den var mjuk, brun, i skinnigt material och jag fick utan vidare plats med hela Naturkunskapspärmen 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *