Om Julia

julia

Nämen hej!

Jag heter Julia och bor i Stockholm i en lägenhet tre trappor upp. Om dagarna jobbar jag som copywriter på en reklambyrå och om nätterna glömmer jag bort att gå och lägga mig (ja, det är sant, jag har en förfärlig dygnsrytm).

 
Jag tycker om sena middagar, spellistor och storstäder. Den här bloggen ser jag som en samlingsplats för min kreativitet vare sig det gäller musik, mode, resor, mat, konst eller ord. Välkommen hit!Kontakta mig

Vill du nå mig gällande frågor, pressutskick eller livsfunderingar? Maila till julia[@]juliaeriksson.se

 

 

Länkar

Här har jag samlat lite länkar till andra bloggar som jag tycker om. Läs dem gärna om du vill.
 
→ Beata
→ Dnilva
→ Flora
→ HanaPee

Delta i diskussionen

17 kommentarer

 1. "För att vinna mitt hjärta: Bjud mig på riktigt god mat, sjung och spela gitarr för mig (gärna en sång du skrivit själv) och ha fina ögon! :)" oooooooh halva inne tror jag! ( minus det där med god mat kanske…)

 2. "För att vinna mitt hjärta: Bjud mig på riktigt god mat, sjung och spela gitarr för mig (gärna en sång du skrivit själv) och ha fina ögon! :)" oooooooh halva inne tror jag! ( minus det där med god mat kanske…)

 3. Roligt att veta lite om dig Julia 130 bloggar! det var inte dåligt. Ska följa din så gott jag kan=)

  men jag saknar ett svar: villken är din favoritlåt? svårt..det förstår jag. Jätte rolig ide med "en låt om dagen"

 4. shiiiit. 13o st. jag radade upp bloggarna jag läser dagligen i min blogg. blev typ 15st (om jag inte missminner mig) och det tyckte jag var mycket :b

  kanske ska lägga till denna? 🙂

 5. Jösses. 190 bloggar. Jag var ändå uppe i strax under 100 och jag trodde att jag skulle bli galen – det tog så mycket av min tid. Nu är jag "bara" uppe i 45, haha.

 6. Jag har följt din blogg ett tag nu, den är toppen! 😀 Det finns några saker jag skulle vilja veta om dig; Vad är du rädd för? Vilken artist är din absoluta favorit, den du alltid kommer gilla? Vad lyssnar du helst på en solig försommardag? Säg tre saker du gärna vill hinna göra innan du dör? När mår du som allra bäst?

  Det vore jätteroligt om du kan svara på i alla fall en fråga 🙂

 7. du och jag är sjukt lika. jag känner igen mig i dig nå så enormt och att vi har båda har det där h&m-shorten, ja. vi måste dricka kaffe en dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *